Η ιστορία μας

Η Quality Catering λειτουργεί σε μία μονάδα 2.500m2, η οποία αποτελείται από όλα τα τμήματα, τις υποδομές και τον εξοπλισμό που απαιτούνται, Πληρώντας όλες τις προδιαγραφές.

Διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα για την μεταφορά τροφίμων και του εξοπλισμού, καθώς και όλο τον εξοπλισμό για την υλοποίηση κάθε μορφής εκδήλωσης.

Image

Μια πολυετής πορεία με ιδιαίτερα σημαντική δραστηριότητα

Κατά την διάρκεια της πορείας της η Quality Catering έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία τη διοργάνωση και τροφοδοσία κοινωνικών εκδηλώσεων, σε ιδιωτικούς αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους μαζικής εστίασης.

Ιδιαίτερα σημαντική, επίσης, είναι η παρουσία της στον τομέα των εταιρικών πελατών καλύπτοντας ιδιαιτερότητες και ανάγκες, όπως η οργάνωση και διαχείριση κυλικείων, η οργάνωση και διαχείριση εστιατορίων, καθώς επίσης και η οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, συνεδρίων κ.α.

Αθλητικές εκδηλώσεις, όπως τους «Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004», το «IAFF Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006» στην Αθήνα, το «UEFA  Champions League» για το 2007.
VIP catering για μεγάλα αθλητικά σωματεία όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.
Συνεχόμενη παρουσία και συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις, όπως η HORECA (μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις γύρω από τη φιλοξενία και το F&B) και το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στην Αθήνα.
Συναυλίες, όπως οι U2, George Michael, Red Hot Chili Peppers, Lady Gaga και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.
Παραστάσεις και εκδηλώσεις όπως το «Cirque du Soleil» και το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Αθήνα.

Σε κάθε συνεργασία η Quality Catering προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και υπηρεσιών.