Βοho γάμος: Δημιουργώντας μια αξέχαστη bohemian γαμήλια δεξίωση

Φυσικά, η αισθητική boho είναι μια υπέροχη επιλογή για έναν γάμο, προσδίδοντας μια αέρινη, φιλική και χαλαρή αίσθηση. Ένας γάμος boho δίνει την ευκαιρία για δημιουργικότητα και αυτοέκφραση σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση, το ντύσιμο και γενικά την οργάνωση της τελετής και της δεξίωσης. Εδώ είναι μερικές ιδέες για έμπνευση:

Τοποθεσία : Μια ηλιόλουστη παραλία, η άμμος και η θέα στον ωκεανό προσφέρουν το ιδανικό φόντο για μια bohemian τελετή. Φυσικά οι πιο διαδεδομένες τοποθεσίες ειναι σε κτήματα, προσδίδοντας έναν ρουστίκ χαρακτήρα ή σε ένα κήπο για μια πιο ρομαντική διάθεση.

Εμπνευσμένα από τη φύση διακοσμητικά: Χρησιμοποίησε φυσικά υλικά όπως ξύλο, ψάθα, λινάτσα και φυσικά λουλούδια για τη διακόσμηση του χώρου της τελετής και της δεξίωσης.

Φωτογραφία: Το boho στυλ είναι γεμάτο με φωτογραφίες φυσικού χρώματος . Φυσικά λουλούδια στα μαλλιά της νύφης ή vintage αντικείμενα μαζί με ομορφα διακοσμητικά είναι μερικές ιδέες για μια τέλεια φωτογράφιση. 

Ανεπιτήδευτη κομψότητα: Η ομορφιά του boho στυλ είναι ότι μπορεί να είναι απλή και ανεπίσημη αλλά παράλληλα εξαιρετικά κομψή. Σκέψου για vintage φορέματα, απαλές κυματιστές μπούκλες και φυσικό μακιγιάζ.

Εξωτική κουζίνα: Ένας γάμος boho μπορεί να περιλαμβάνει μια εξωτική κουζίνα με διεθνείς γεύσεις και πιάτα. Συμπεριλάβετε ποικιλία φαγητών από διάφορες κουζίνες του κόσμου, όπως μεξικάνικη, μαροκινή ή ασιατική.  Συχνά χρησιμοποιούνται οργανικά και φυσικά συστατικά όπως φρέσκα λαχανικά, φρούτα και βότανα για να δημιουργήσουμε στους καλεσμένους μας πιάτα που είναι όχι μόνο νόστιμα, αλλά και υγιεινά.

Χαλαρή ατμόσφαιρα: Το πιο σημαντικό είναι να απολαύσεις την παρέα σου και να χαλαρώσεις. Δημιούργησε ένα χαλαρό περιβάλλον με χαλαρή μουσική, στρώματα και μαξιλάρια στον χώρο της δεξίωσης.

DIY διακοσμήσεις: Ένα χαρακτηριστικό είναι η προσωπική πινελιά. Δημιούργησε DIY διακοσμήσεις όπως χειροποίητα κοσμήματα, υφασμάτινες κατασκευές και χειροποίητα κεντήματα.

Ένας γάμος boho είναι σαν ένα όνειρο που ζεις στην πραγματικότητα. Είναι μια ατμόσφαιρα γεμάτη από φυσική ομορφιά, ελευθερία και αγάπη, όπου τα ζευγάρια μπορούν να εκφράσουν την αγάπη τους με αυθεντικότητα και δημιουργικότητα. Η Quality Catering είναι στη διάθεσή σας για να απογειώσει το μενού και να κάνει τον boho γάμο σας μια ανάμνηση που δεν θα σβήσει ποτέ από το μυαλό των καλεσμένων σας.

Δείτε επίσης