Επιλογές εξυπηρέτησης σε στυλ γεύματος για catering εκδήλωσης

Επιλογές εξυπηρέτησης σε στυλ γεύματος για catering εκδήλωσης

Ανεξάρτητα από το είδος της εκδήλωσης που βρίσκεται στα επόμενα σχέδιά σας, συνήθως οι επιλογές τροφίμων και ποτών είναι αυτές που ενθουσιάζουν περισσότερο τους επισκέπτες.

Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να πετύχετε πραγματικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όταν πρόκειται να σχεδιάσετε το catering των εκδηλώσεών σας. Μαζί με το τι θα υπάρχει στο μενού, θα πρέπει να αποφασίσετε και το στυλ με το οποίο θα σερβιριστούν τα διάφορα εδέσματα. Παρακάτω, θα βρείτε τα τέσσερα κορυφαία στυλ εξυπηρέτησης φαγητού για μια εκδήλωση με catering.

#1 Catering σε στυλ κοκτέιλ πάρτι

Σ' αυτήν την προσέγγιση catering, μπορείτε να περιμένετε μια σειρά από μικρά πιάτα, DIY επιλογές, υπαίθρια βότανα διάφορα ορεκτικά, καθώς και υπηρεσία μπαρ και ποτών. Όσον αφορά το χώρο, τα ψηλά τραπέζια χωρίς ψηλά σκαμπό είναι η μια επιλογή, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να επιλέξετε καθίσματα με σκαμπό μπαρ. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα για ολόκληρη παραδοσιακή τραπεζαρία που επιτρέπει περισσότερη ανάμειξη και κοινωνικοποίηση, ενώ τείνει να είναι μια πιο οικονομική επιλογή. Η συγκεκριμένη λύση catering κοκτέιλ πάρτι είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρότερους χώρους και μικρότερες εκδηλώσεις με λιγότερο κόσμο.

#2 Catering σε στυλ μπουφέ

Οι μπουφέδες είναι ένα δημοφιλές και βολικό στυλ catering για σχεδόν κάθε είδους εκδήλωση ή ειδική περίσταση. Είτε σχεδιάζετε έναν γάμο είτε φιλοξενείτε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, ένας μπουφές με catering είναι συνήθως πάντα μια καλή επιλογή. Οι μπουφέδες είναι συνήθως πιο αποδοτικοί από άποψη κόστους, απλούστεροι στο σχεδιασμό και τείνουν να κάνουν τους καλεσμένους πολύ πιο ικανοποιημένους, επειδή έχουν μεγάλη ποικιλία. Οι μπουφέδες συνιστώνται ανεπιφύλακτα για μεγάλα πλήθη και μεγάλες εκδηλώσεις με catering, όπως π.χ. ένας γάμος ή ένα εταιρικό event..

#3 Υπηρεσία γεύματος με σερβίρισμα σε πιάτα

Οι υπηρεσίες γεύματος με σερβίρισμα σε πιάτα είναι ένα άλλο δημοφιλές στυλ catering που συνήθως προορίζεται για πιο επίσημες εκδηλώσεις όπως οι γάμοι, οι έρανοι, τα γκαλά, ή άλλες επίσημες περιστάσεις. Με την επιλογή αυτού του στυλ catering, χρειάζεστε επίσης ένα σχέδιο για το τι πιάτα θα χρησιμοποιηθούν για το σερβίρισμα, τα λοιπά επιτραπέζια σκεύη, τα τραπέζια και οι καρέκλες, τα υφάσματα, όπως π.χ. οι πετσέτες και τα τραπεζομάντηλα κ.λπ.

Δείτε επίσης